Musikforeningen UTZON © 2019.  Fotos: © Ole Meyer

Om foreningen

Musikforeningen UTZON er klar med sit koncertprogram for 2020 og byder velkommen til en ny sæson!

Musikforeningen UTZON er dannet med ønsket om at sætte Jørn Utzons enestående kirkerum i Bagsværd på landkortet som koncertsted. Et sted hvor klassiske musikoplevelser og stor arkitektur udgør en enhed.

Med indvielsen af Utzonflyglet i 2009 er der blevet optimale forhold for musikudøvelse i kirkerummet. Ud over det kirkemusikalske kalder instrumentet og akustikken i rummet på kammermusikkoncerter.

Med sine varierede sæsonprogrammer og høje kunstneriske niveau henvender foreningen sig til musikinteresserede i alle aldre.

Foreningen afholder i udgangspunktet 9 årlige koncerter: 5 koncerter i forårssæsonen og 4 i efterårssæsonen - heraf 1-2 koncerter specielt for børn.

I 2020 stiller vi skarpt på Beethoven i anledning af 250-året for hans fødsel, og inviterer desuden til koncert med det progressive ensemble Kottos. Vi holder koncert for børn. Dertil får vi besøg af blæserkvintetten Opus Zoo, fløjtesolisten Maria Steinaa og mange flere.

Se nærmere her :

Vi ser frem til mange musikalske oplevelser i det smukke rum!