top of page

Tirsdag den 7. marts 19.30

VOKALGRUPPEN DOPPLERS + VIOLINIST ANDREAS BERNITT


// NORD //

- en skildring af naturens og livets cyklus
i et nordisk klangunivers

fotos: CTC Photography og Pernille Bernitt Sommer

Koncerten NORD beskriver naturens og livets cyklus i et nordisk klangunivers. Musikken, der veksler mellem ensemblets originale kompositioner og folkemusik, knytter sig til naturelementerne: vand – ild – jord – luft og bringer os året og årstiderne rundt. Teksterne er på de nordiske sprog.


Koncerten varer en times tid og er uden pause. Efter koncerten byder musikforeningen på et glas.

 

Dopplers er et performativt vokalensemble der har fokus på at skabe unikke koncertoplevelser med publikumsinddragelse og medrivende sceneoptræden i kraft af koreografier og fortælling. Dopplers komponerer selv en del af sit repertoire, der ofte bevæger sig i spændingsfeltet mellem flere genrer inspireret af folkemusik, viser og det mere populære. Dopplers ledes af Astrid Vang-Pedersen.

 

www.dopplers.dk

Andreas Bernitt er indbegrebet af en moderne musiker. Altid opmærksom på det performative element i sin musikalske optræden med en mangefacetteret kunnen på et højt kunstnerisk niveau. Han er ukonventionel i sin stil, legende og idérig, men samtidig en ambitiøs og erfaren musikalsk formidler og historiefortæller. Andreas er uddannet fra solistklassen på Det Kongelige Danske Musikkonservatorium, hvorfra han debuterede i 2012.

www.bernittmusic.com

bottom of page