top of page

Tirsdag den 3. september kl. 19.30

Åbningskoncert

The Utzon Grand

Cæcilie Tagmose klaver

Værker af komponister
fra Jørn Utzons samtid (1918-2008)

Arvo Pärt

Für Alina (1976)


Sergei Prokofiev

Sonate Op. 29 nr. 4 i c-mol,

D'après des vieux cahiers (1917-18)
---
Leopold Godowsky

fra Java Suite (1924-25) Gamelan

Per Nørgård

Grooving (1968/2009)


Astor Piazolla

fra 3 Preludes for piano (1987)

Flora's Game

Bill Evans

Peace Piece (1958)

_R8A3577-2.jpg

Cæcilie Grønkjær Tagmose er født i 1987 og uddannet fra Det Kongelige Danske Musikkonservatorium hos Jens Elvekjær og Niklas Sivelöv, på Klaverskolen Gradus i Århus hos Martin Lysholm Jepsen og i Berlin hos Laurent Boullet.

Hun har desuden deltaget i adskillige masterclasses med verdenspianister som Boris Berman, Malcolm Bilson, Andrzej Jasinski, Kevin Kenner, Eugen Indjic og Yonty Solomon.

Cæcilie har vundet priser ved flere talentkonkurrencer, heriblandt Music Without Limits i Litauenog 1. pris ved Den Danske Steinway Festival i 2006. Hun har modtaget legater fra blandt andre Betty og Valdemar van Hauens Fond, Toyota-Fonden og Augustinus Fonden.

Cæcilie har medvirket ved talrige koncerter med såvel kammermusik som solorepertoire i både Norden og i Kina. Hun har i øjeblikket base i København, hvorfra hun giver koncerter i hele Danmark og i udlandet.

”Cæcilie er en sand musiker og kunstner, en stærk musikalsk personlighed, som med sjældenforståelse for musikkens indhold og respekt for komponisternes intentioner formår at formidle de forskellige værker med et personligt udtryk”.

                                                                                                                                                              - Tove Lønskov, pianist

bottom of page